comfort

 

 
 

 

LIGGING & OMGEVING

De vakantiewoning bevindt zich in het dorpje Lauris aan de Zuidflank van de Luberon in de Provence, met zicht op de vallei van de Durance. Bekende stadjes in de onmiddellijke omgeving zijn Cadenet, Bonnieux, Lourmarin, Lacoste, Ménerbes, Oppède en Mont Ventoux.

De woning heeft een eigen terrein van 5.000 m², gelegen aan het einde van een weg zonder doorgaand verkeer. Het is de oude Chemin de Bonnieux die vandaag als een wandelpad door de Luberon verder loopt naar Bonnieux. Het huis rust tegen de eerste flanken van de Luberon met zicht op een vallei en heeft geen onmiddellijke buren. Door haar ligging tegen de flank geniet je er van een natuurlijke bescherming tegen de Mistral.

Een private oprijlaan van 200 meter in goede staat verzekert u verder van 100% privacy en absolute rust. Rondom de woning vind je dan ook enkel natuur, wijngaarden en olijfbomen.

Vanuit de woning start je onmiddellijk één van de talrijke (GR)wandel- en fietsroutes door de heuvels van de Luberon of in de vallei van de Durance.