Deze ruime vakantiewoning met zwembad
“Le Mas d’Olea” bevindt zich in het mooi dorp LAURIS gelegen in het “Parc Naturel Régional du Luberon”,
in de Vaucluse, Provence, Frankrijk.


De woning rust tegen de eerste zuidflanken van het massief van de Luberon en geniet van een natuurlijke bescherming tegen de Mistral. De woning zelf staat op 5000 m², heeft een privaat zwembad van 10 x 4 en rondom vind je enkel natuur, wijngaarden en olijfbomen.

Het huis is een massieve bastide met een hoofdverblijf voor 8 personen en een  gastenverblijf voor 4 personen. In juli en augustus worden beide samen verhuurd, in het laag- en middenseizoen zijn deze verblijven ook afzonderlijk te huren.

Het hoofdverblijf heeft een ruime living en open keuken met bar. Ook vier slaapkamers en twee badkamers, allemaal gelijkvloers. Een groot terras, een omheind zwembad met Romeinse toegang, de zandbak en de natuur zijn een paradijs voor de kleinsten.
Het gastenverblijf, net gerenoveerd, heeft een ruime living met open keuken, twee slaapkamers met elk een badkamer, toilet en dubbele wastafel. Het groot terras vooraan biedt een panoramisch uitzicht.

Vanuit dit rustige vakantieverblijf in de Provence stap je onmiddellijk de natuur in voor een wandeling of een fietstochtje in de Luberon of bezoek je in de nabije omgeving de wereldvermaarde dorpjes van de Lubéron zoals Bonnieux, Ménerbes en Lourmarin. Steden als Avignon, Cavaillon, Carpentras en Aix-en-Provence liggen binnen onmiddellijk bereik.

De lokale Luberon wijnen zijn heel lekker en niet duur. Overal te koop in de locale “cave coopérative vinicole” of bij de particuliere “chateaux”.

Het vakantiehuis met zwembad is te huur direct van de eigenaar.